Project Description

100.000 EUR

1. In anul 2016 s-a terminat modernizarea străzii Făgetului de la Calea Turzii până la limita intravilanului Municipiului Cluj-Napoca. Nu cunosc din care motive lucrarea a fost recepționată cu o porțiune de trotuar lipsă în lungime de cca.55 metri, în dreptul terenului cu număr cadastral 331999. Sunt trasate doua treceri de pietoni pentru a ocoli portiunea de trotuar lipsă, una in dreptul locului unde se termină trotuarul si alta în dreptul Bisericii Greco-Catolice.
În ultima vreme sunt tot mai mulți pietoni care se deplasează pe trotuarele străzii Fagetului. Pentru a se deplasa regulamentar și în siguranță spre strada D.D.Roșca, pietonii sunt obligați să traverseze pe trotuarul de pe partea stângă a drumului, să continue deplasarea cu un ocol până în dreptul Bisericii Greco-Catolice ca să revină pe dreapta și să se întoarcă dacă doresc să ajungă în siguranță pe strada D.D.Roșca.


De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

am prezentat această propunere datorită faptului că în ultima vreme a crescut simțitor numărul pietonilor care vizitează micuțul magazin alimentar de pe strada Făgetului și circulă pe partea dreaptă a carosabilului sau traversează neregulamentar pentru a ajunge pe strada D.D.Roșca, expunându-se pericolului de a suferi accidente. De asemenea, autovehicolele care doresc să intre de pe strada D.D.Roșca pe Fagetului nu au vizibilitate spre stanga.

Amplasamentul proiectului

Pe strada Fagetului inaintea Km 2 a drumului 103U, de-a lungul terenului cu nr.cadastral 331999, pe o lungime de cca 55 metri, la intersectia cu strada D.D.Rosca. Atașez (la capitolul Fisiere atasate) un fișier Word cu 4 poze din această zonă.

Locație proiect

Proiectul nu are setat o locație exactă.