Project Description

Gino Tramonte
30.000 EUR
Adăugat la favorite! Adaugă la favorite

Culoarea este o trasatură fundamentală a universului în care ne desfă urăm activitatea.
Indiferent că privim o pictură, că alegem să ne îmbrăcăm într-un anumit fel, ne alegem felul în care să arate mediul în care trăim, preferăm o anumită mâncare, culoarea este o prezență permanentă, chiar dacă de multe ori nu o conștientizăm alături de noi, fiind atât de obișnuiți să ne înconjoare. Culorile ne pot da într-un mod foarte simplu acea stare de comfort mult dorită, ne ajută să ne cunoaștem propria personalitate, pătrunzând în structura profunzimilor, ne ajută să ne și exprimăm mai bine, ne orientează spre o rearmonizare cu ceea ce suntem sau vom deveni.
Culoarea devine o formă de comunicare, înlocuind de cele mai multe ori limbajul verbal și
sau chiar non-verbal.

Așadar, propun colorarea stâlpișorilor din preajma creșelor, grădinițelor și școlilor, liceelor pentru a crea un mediu atractiv, colorat, vioi pentru copiii din Cluj-Napoca.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL - Într-o locație pretabilă

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Includerea diferitelor forme de artă (pictură, muzică, dans, teatru, etc) în viața elevului conduce la o deschidere către nou, la întărirea stimei de sine, la sporirea dorinței, precum și a capacității de a fi creativ. Arta a avut mereu rolul de a lăsa omul să fie creativ, să se descopere pe el, să își descopere aptitudinile, abilitățile și capacitățile, arta a reușit mereu să ne facă să comunicăm, să fim deschiși, fără prejudecăți, ne-a ajutat mereu să îl înțelegem mai bine pe cel de lângă noi.

Amplasamentul proiectului

Acest proiect să fie implementat la cât mai multe unități de învățământ

Galerie foto

Locație proiect

Proiectul nu are setat o locație exactă.