Project Description

Stadiul implementării

Primăria a cuprins această propunere într-un proiect mai amplu care vizează amenajarea unui parc pe culoarul Canalului Morii în zona Parcului Rozelor.

În data de 31 octombrie 2019, în cadrul Centrului de Inovare și Imaginație Civică a avut loc o dezbatere publică despre viitorul parc.

Consilierii locali au aprobat în ședința de miercuri, 21 aprilie 2021, indicatorii tehnico-economici pentru acest obiectiv de investiții. În prezent, proiectul este în etapa de realizare a exproprierilor necesare.

FAZA: Cuprins într-un proiect mai amplu al Primăriei

Din cauza starii precare a unei insemnate portiuni din Canalul Morii propun demararea unui studiu de fezabilitate urmat de executia lucrarii pentru readucerea sa la un stadiu decent pentru secolul in care traim. Momentan zonele arata ca si cum ar fi parasite, gunoaie predomina in albie, mâlul este depus peste tot, copacii si buruienile sunt crescute haotic.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL - În limita bugetului prevăzut în Regulamentul Bugetare participativa Cluj-Napoca 2019 și a proprietății Municipiului Cluj-Napoca.

De ce ar trebui sprijinită/implementată

Pentru ca nu are nevoie de vreun concurs de solutii sau proceduri care sa dureze mult, pur si simplu trebuie inlocuite balustradele vechi, sparte si deplasate de la locul lor urmate de curatarea si betonarea albiei pe modelul din centru de pe strada Andrei Saguna.

Amplasamentul proiectului

Malurile Canalului Morii

Calendar implementare

1. Demararea implementării

2. Proiectare

3. Desfășurarea procedurilor legale de achiziție publică

4. Execuția lucrării

5. Proiect realizat

Galerie foto

Locatie proiect

Proiectul nu are setată o locație exactă.