Project Description

Sergiu Moisan
150.000 EUR
Adăugat la favorite! Adaugă la favorite

Se doreste reamenajarea strazii Ravasului in zona cu sens unic prin latirea trotuarului de pe partea stanga, plantarea de arbori si amenajarea unor parcaje pe acceasi parte. La intersectia strazii Ravasului cu Aleea Garbou se propune realizarea unei treceri de pietoni , Scoala Generala Octavian Goga aflandu-se in apropiere. Pe strada Ciobanului se dorestre latirea trotuarelor , plantarea de arbori si delimitarea totuarelor de carosabil cu stalpisori pentru a nu mai putea fi parcate masini pe trotuar. In zonele in care nu pot fi montati stalpisori se propune montarea de separatoare de sens (asemanator str. Taberei). Totodata in zona trecerilor de pietoni se propune luarea tuturor masurilor pentru a creste vizibilitatea (montarea de stalpisori pentru a nu se mai putea parca sau realizarea de spatiu verde).

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL - În limita bugetului maxim prevăzut în Regulamentul procesului Bugetare participativă Cluj-Napoca 2019 și sub rezerva obținerii avizelor necesare.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Pe strada Ravazului in zona cu sens unic se parcheza pe ambele parti. Trotuarul de pe partea stanga este ingust si in unele zone sunt parcate masini, de multe ori fiind nevoie a circula pe carosabil. Vizibilitatea la trecerile de pietoni este egala cu zero , deoarece masinile sunt parcate chiar langa trece.
Trotuarele de pe strada Ciobanului sunt destul de inguste si pline cu masini.

Amplasamentul proiectului

Strada Ciobanului si Strada Ravasului

Locație proiect

Cluj-Napoca 400001, Romania