Project Description

Marius Matei
5.000 EUR
Adăugat la favorite! Adaugă la favorite

Realizare parc pe str Alexandru Sahia(Iris) dupa modelul celui recent amenajat pe aleea Bibliotecii(Marasti). Momentan bucata de verdeata este folosita doar pentru plimbat caini, iar strada Sahia are 2 benzi pe sens dintre care una este folosita pentru parcari pe ambele sensuri. Propun eliminarea benzilor de parcari si extinderea spatiului verde, astfel incat latimea zonei de verdeata va ajunge similara cu parcul Bibliotecii din Marasti. Se va pastra o banda de circulatie pe fiecare sens. Optional, se pot integra/reorganiza si cele 2 trotuare aferente strazii si acoperirea micului sant/canal pentru a extinde spatiul utll.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Iris este o zona gri si in apropiere sunt multe blocuri cu zona complet pavata, un palc de verdeata in apropiere ar ajuta oamenii din zona sa se relaxeze si sa-si creasca calitatea vietii. De asemenea, s-ar elimina cateva parcari direct pe carosabil, care nu deservesc cu adevarat comunitatea si nici viziunea de viitor.

Amplasamentul proiectului

Strada Alexandru Sahia(Iris), care e despartita in 2, avand fiecare sens unic si un smoc de verdeata intre cele 2 sensuri

Galerie foto

Locație proiect

Strada Alexandru Sahia 16, Cluj-Napoca 400000, Romania