Parc cu destinatie de citit, relaxare si joaca intr-o ambianta naturala

Bugetare participativă

Parc cu destinatie de citit, relaxare si joaca intr-o ambianta naturala2018-08-19T16:54:36+00:00

Project Description

Ancuta Dospinescu
15.000 EUR
Adăugat la favorite! Adaugă la favorite

Proiectul initial e renovarea unui parc din Gheorgheni.
Dorinta e sa creem un parc cu aspect natural, folosind materiale din lemn, sfori si plante verzi. Chiar si cauciuc refolosit, dar nu plastic.
Dupa modelul acestui parc, dupa evaluarea bugetului propun renovarea mai multor parcuri din oras. Pentru a asigura o continuitate de design, dar si sa se bucure cat mai multi oameni de acest concept.
Parcul ar trebui sa aiba
1. Constructii de joaca pentru copii din lemn, sfori si leagane de cauciuc si sfori.
2. Banci de relaxare/citit din lemn si suport pentru cafea/carte
3. Banci hexagonale in jurul copacilor
4. Gard din lemn care sa imprejmuiasca gardul, pentru a acunde garajele si pentru a contribui la atmosfera naturala
5. 2-3 tabli de scris cu creta din loc in loc pe gard pentru a lasa oamenii copii sa fie creativi in anumite locuri si sa nu strice gardul sau locurile de joaca
6. Dulap din lemn, impermeabil, de lasat carti pentru cei care vor sa citeasca in parc.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

1. Sa se simta oamenii mai aproape de natura de asta propun folosirea preponderent a materialelor naturale, lemn, sfori, chiar si cauciuc refolosit de la roti, dar nu plastic
2. Vreau ca din parc sa nu mai vad betoanele si tablele garajelor, vreau ca ele sa fie acoperite de un gard de lenm, langa care sa fie puse plase cataratoare
3. Sa fie un loc in care si adultii pot merge sa stea, sa aiba banci sa aiba un design ingrijit linstitor, in care se pot destinde dupa o zi grea de munca, pot citi

Amplasamentul proiectului

Aleea Rasinari, Gheorgheni, parcul sintre blocuri si garaje

Galerie foto

Locație proiect

Aleea Rășinari 4, Cluj-Napoca 400000, Romania