Project Description

6.500 EUR
Adăugat la favorite! Adaugă la favorite

Buna ziua, viziunea mea este schimbarea a cateva inele si panouri de baschet din cluj. Singurul inel si panou in regula este cel din parcul rozelor, pentru ca este din plexiglass panoul, si ineleul are arcuri.
Costurile nu sunt foarte ridicate, o sa las aici niste linkuri(poate ajuta)

Fac parte din lumea baschetului Clujean si pot sa spun ca ar face o diferenta imensa niste inele si panouri mai bune.

https://www.artimex.ro/produse/baschet/sisteme-de-baschet-complete-pentru-case-sau-parcuri/sistem-de-baschet-heavy-profesional-cod-105-d-profesional/- 3900 de lei un sistem, ar trebui 8. 4 in baza sportiva ghorgheni si 4 in baza sportiva manastur, iar in parcul rozelor, doar schimbat inelul pe unul dintre panouri.

DETALIU IMPORTANT: schimbati plasa originala de la inel cu una metalica, deoarce cealalta se rupe relativ usor, mai ales in spatii publice, iar un inel fara plasa e mai rau decat orice.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Pot sa va confirm ca este singurul loc in Cluj unde este plin toata dupa masa la baschet, dar este si singurul. Suntem cate 10 echipe de 3x3 in permanenta, mult prea multe pentru un singur inel; de la panoul celalat ar trebui schimbat doar ineleul.

In opinia mea, acest proiect ar aduce mult mai multi copii spre sport si baschet. Si o sa va explic de ce. In parcul rozelor sunt foarte multi copii care vin sa se uite la baschet jucat competitiv. Eu sunt fost jucator la juniori de baschet, si de cativa ani am observat acest fenomen, merg si joc baschet in parcul rozelor, si am fost sa ma uit prin alte parcuri si niciunde nu se mai joaca asa, singurul motiv fiind inelele si panourile.

Sunt multi care joaca baschet in sala, oameni care daca ar juca afara ar creste nivelul de baschet de afara si mai multi copii ar fi tentati sa inceapa baschetul, sau mai multi parinti si ar trimite copiii spre baschet.

Amplasamentul proiectului

Baza sportiva Manastur
Baza sportiva Gheorgheni
Parcul rozelor(unul dintre inele)

Galerie foto

Locație proiect

Proiectul nu are setat o locație exactă.