Project Description

FAZA: Execuția lucrării

Dotarea Colegiului Tehnic "Raluca Ripan" Cluj-Napoca (profil de industrie alimentară) cu echipamente necesare pentru desfăşurare în condiţii cât mai bune a procesului educaţional. Aceste echipamente trebuie să se ridice la cele mai înalte standarde ale calităţii.
Mai precis, echipamentele necesare se pot grupa pe 3 mari categorii:
- Echipamente pentru atelierele-şcoală de panificaţie-patiserie, de preparat produse din carne, de gastronomie, respectiv: cuptor patiserie, dospitor, malaxor, mixer planetar, refrigerator patiserie, malaxor carne, maşină de foietat, tăvi patiserie, tăvi inox pentru refrigerator patiserie, dulap congelare, expresor profesional de cafea, maşină de spălat de tip tunel, maşină de confecţionat cȃrnaţi, mixer de mȃnă profesional, refrigerator bucătărie, ustensile patiserie şi cofetărie, thermomix, maşină de spălat vase, celulă afumare şi fierbere, maşină de gătit sub vid.
- Aparatură de laborator pentru analize în domeniul industriei alimentare, respectiv: analizor lapte, balanţă hectolitrică 1 l, trichineloscop, vȃscozimetru Engler, vȃscozimetru Hoppler, instalaţie de filtrare sub vid, umidometru pentru cereale.
- Echipamente informatice (tehnică de calcul şi software).
Toate acestea urmând să se încadreze în bugetul propus de 150.000 de euro.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL - În limita bugetului maxim prevăzut în Regulamentul procesului Bugetare participativă Cluj-Napoca 2018.

De ce ar trebui sprijinită/implementată

Pentru ca activitatea din cadrul laboratoarelor Colegiului Tehnic “Raluca Ripan” să se desfăşoare în conformitate cu cerinţele actuale, iar rezultatele sa fie întotdeauna precise şi corecte, achiziţionarea unor echipamente profesionale reprezintă o necesitate.

Amplasamentul proiectului

Colegiul Tehnic “Raluca Ripan” este singura şcoală cu profil de industrie alimentară din judeţ. Elevii ȋnvaţă ȋn săli de clasă, laboratoare de specialitate şi fac practică ȋn atelierele şcoală: atelierul de panificaţie-patiserie, atelierul de preparat produse din carne şi atelierul de gastronomie.
Spaţiile unde va fi implementat proiectul sunt: atelierele-şcoală, laboratorul pentru analize în domeniul industriei alimentare şi laboratorul de Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor.

Calendar implementare

1. Demararea implementării

2. Proiectare

3. Desfășurarea procedurilor legale de achiziție publică

4. Execuția lucrării

5. Proiect realizat

Locatie proiect

Strada Nicolae Pascaly 13, Cluj-Napoca 400000, Romania