Project Description

100.000 EUR

Proiectul urmărește reamenajarea spațiului aflat lângă podul IRA prin interzicerea parcării din prezent și plantarea de copaci, montarea mobilierului urban precum bănci, spații de relaxare, corpuri de iluminat dar și gazon și pavaje.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Argumentele pentru modernizarea acestui spațiu fac referire la îmbunătățirea spațiului verde și crearea unei zone de relaxare în această zona care în prezent arata deplorabil, este evitat de către pietoni sau cetățeni iar atunci cand plouă, pe Calea Someseni se scurge noroiul aflat în acest spațiu

Amplasamentul proiectului

Spațiul se află localizat între strada Aurel Vlaicu și Calea Someșeni în apropierea podului denumit numit și IRA.

Galerie foto

Locație proiect

Pod Aurel Vlaicu (IRA)