Project Description

Rezultatul implementării

S-a amenajat un mic loc de joacă pe strada Victor Papilian.

De asemenea, în urma demersurilor Primăriei Cluj-Napoca de a amenaja un parc extins în cartierul Bună Ziua recomandarea specialiștilor a fost zona Becaș. Parcul va fi realizat pe o suprafață de 7,8 ha, într-o zonă în plină dezvoltare. Locația parcului este situată la o distanță de mai puțin de 50 m față de cea mai apropiată stație de transport public. Valoarea estimată a întregii investiții este de 29.564.000 lei și cuprinde costurile de achiziție și amenajare.

FAZA: Proiect realizat

Avand in vedere numarul mare de unitati locative aflate in cartierul Buna ziua, noi locuitorii acestui cartier dorim amenajarea unui parc in acesta zona.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL - După finalizarea demersurilor legale de indentificare a unui teren pretabil. Proiect comasat cu proiectele "Parc de joacă/zonă de recreere pentru familii și pentru câini, Calea Turzii" (Alex Hoisan), "Parc în cartierul Bună ziua" (Budnar Adrian), "Parc/loc joacă copii/copaci pe trotuare strada Bună Ziua" (Mirela Maria Muresan), "Amenajare spatiu verde intre Andrei Muresanu si Buna Ziua" (Mioara Farcas) conform Capitolului 6, Punctul 14.

De ce ar trebui sprijinită/implementată

Este nevoie de spatii verzi si lucuri de joaca dat fiind numarul mare de locatari care sunt in majoritate tineri cu copii

Amplasamentul proiectului

Ar fi doua spatii indentificare in care s-ar putea amenaja acest parculet:
1. Intre Oncos si Biserica Penticostala
2. Intre carmangeria Moldovan si Lidl

Calendar implementare

1. Demararea implementării

2. Proiectare

3. Desfășurarea procedurilor legale de achiziție publică

4. Execuția lucrării

5. Proiect realizat

Locatie proiect

Strada Bună Ziua 12, Cluj-Napoca, Romania