Project Description

Lucia Crisan
10.000 EUR

Alei pavate (sau chiar din pietris, ideea e sa fie practicabile si pe timp ploios) pentru plimbare, late de 2.5 - 3m. Vor putea fi utilizate atat de cei mai in varsta cat si de mame cu carucioare. De asemenea ar fi utile si pentru cei ce vor sa faca jogging in aer curat. Din loc in loc pot fi amplasate cateva banci pentru odihna.

In alte tari exista deja asemenea alei (nu doar prin paduri ci si pe alte terenuri marginase ale oraselor) care sunt foarte bine primite si utilizate de catre locurilori pentru plimbari in orice anotimp.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL - În limita proprietăţii Municipiului Cluj-Napoca, a bugetului maxim prevăzut în Regulamentul procesului de bugetare participativă Cluj-Napoca 2019 şi a avizelor necesare.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Contribuie la cresterea calitatii vieti in Cluj Napoca, prin respirarea unui aer mai putin poluant si deconectarea de la agitatia orasului. Momentan este greu accesibil celor varstnici si mamelor cu carucioare iar cu o simpla amenajare poate deveni un loc de recreere pentru mai multi locuitori ai orasului.

Amplasamentul proiectului

Alee principala ce uneste cartierul Faget cu Campului si Europa, perecum si alte aleei adiacente.

Galerie foto

Locație proiect

Padurea Faget, Cluj-Napoca, Romania