Cum votez proiectele depuse pe platforma Bugetare participativă?

2017-10-03T11:43:31+00:00 3 October 2017 |

Menționăm faptul că votarea online presupune crearea unui cont pe platforma www.bugetareparticipativa.ro sau autentificarea pe platformă cu datele deja introduse. Pot vota doar persoanele care se află în aria teritorială a municipiului Cluj-Napoca.

Vot proiecte – Bugetare participativă Cluj-Napoca 2017

Luni, 2 octombrie a început prima etapă de vot din cadrul procesului de Bugetare participativa Cluj-Napoca 2017 Vot pe domenii: 2-22 octombrieToți cei care locuiesc, lucrează sau studiază la Cluj-Napoca și au peste 18 ani, pot vota câte un proiect din fiecare domeniu din totalul celor 126 de proiecte declarate eligibile de către Comisia tehnică de analiză și depuse pe platforma www.bugetareparticipativa.ro. Menționăm faptul că votarea online presupune crearea unui cont pe platforma www.bugetareparticipativa.ro sau autentificarea pe platformă cu datele deja introduse. Pot vota doar persoanele care se află în aria teritorială a municipiului Cluj-Napoca.Votează ACUM proiectele orașului nostru!Platforma www.bugetareparticipativa.ro este realizată de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu compania Evozon, prin iTech Transilvania Cluster, sub egida Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat și Inovare în IT.Materialul video atașat a fost realizat de echipa Evozon și prezintă pe scurt procesul de votare.

Posted by Bugetare participativa on lunes, 2 de octubre de 2017

 

Persoanele care nu au acces la internet sau nu sunt familiarizate cu mediul online vor putea vota cu sprijinul Primăriei. La Casino Centru de Cultura Urbana Cluj a fost amenajat un birou unde, în fiecare zi lucrătoare din perioada de vot, între orele 13.00-17.00, se acordă sprijin persoanelor care doresc să voteze.

Pentru informații suplimentare cu privire la procesul de bugetare participativă:
– website : www.bugetareparticipativa.ro
– email : bugetareparticipativa@primariaclujnapoca.ro
– telefon : 0371 376 646 (de luni până vineri între orele 13.00-17.00)
– Facebook: Bugetare participativa (http://fb.com/bugetareparticipativa)

Platforma www.bugetareparticipativa.ro este realizată de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu compania Evozon, prin iTech Transilvania Cluster, sub egida Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat și Inovare în IT.

Materialul video a fost realizat de echipa Evozon și prezintă pe scurt procesul de votare.