Project Description

Proiect neeligibil

Acest proiect nu a îndeplinit toate criteriile necesare pentru a trece în etapa următoare.
Marius Valentin Trandafir
10.000 EUR

Construirea/extinderea continuă a clădirilor de birouri din zona 21 Decembrie 1989 / Calea Dorobanților creează nevoia unei alte stații de biciclete (în sistem bike sharing) în imediata apropiere a clădirilor existente (The Office, Platinia Dorobanților, Cluj City Center, Silver Business Center) sau a celor în construcție (noul sediu central Banca Transilvania, noul spital Regina Maria)

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL - După finalizarea demersurilor legale pentru cadastrarea străzii Dorobanților și în funcție de posibilitatea identificării unei locații pretabile în zona menționată în proiect.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

În momentul în care se vor deschide noile locații ale Regina Maria și Banca Transilvania, traficul de pe Calea Dorobanților va deveni infernal, (cel puțin) o stație Cluj Bike venind în ajutorul celor care vor să ajungă / plece rapid din zona Dorobanților. Având în vedere că există pistă de biciclete pe Calea Dorobanților, adăugarea unei stații ClujBike ar contribui la creșterea traficului pe bicicletă și la eliberarea traficului într-o mică măsură.

Amplasamentul proiectului

În apropierea clădirilor de birouri de pe Calea Dorobanților (Platinia Dorobanților, Silver Business Center, noul spital Regina Maria, noul sediu Banca Transilvania)

Galerie foto

Locație proiect

Proiectul nu are setat o locație exactă.