Sprijina tineretul talentat

Bugetare participativă

Sprijina tineretul talentat 2017-08-20T22:57:16+00:00

Project Description

Proiect neeligibil

Acest proiect nu a întrunit numărul de voturi necesare pentru a trece în etapa următoare.
18 voturi
Marius Vescan
100.000 EUR

Pentru a fi o comunitate fericita, avem nevoie de 2 lucruri: paine si circ.
Painea ii treaba fiecaruia dar circul, fara sa primim amenda pentru deranjarea ordinii publice, ni-l poate da primaria.
Si cine poate face un circ mai frumos care sa incante pe toata lumea, mamici, tatici, frati, bunici, decat copii nostrii?
Propun ca pe data de 1 Iunie de ziua lor, primaria sa organizeze in Parcul Central ziua micilor talente. Se se organizeze spectacole de dans, teatru, muzica de toate genurile, pictura, diferite sporturi, dat cu skateboard-ul, sarit la groapa cu nisip si cate si mai cate. Sa fie zone, cu scene unde e nevoie, pentru diferite activitati. Sa se coordoneze cu scolile programul cultural-artistic-sportiv.
Si trebuie sa fi ziua talentelor, sa arate fiecare copil ce stie sa faca, sa arate ca este special, pentru ca de fapt asa sunt, doar noi suntem prea ocupati sa vedem asta. Putem face o zi sa fie cu adevarat ziua tuturor copiilor. O sa vedeti cat de bine o sa o pregateasca, cat de mult o sa munceasca pentru ea si cat de mandrii si fericiti o sa fie cand o sa termine ce au vrut sa arate si o sa intrebe: ti-a placut mami, tati, buni, bunu, etc.

Primaria Cluj-Napoca

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL

De ce ar trebui sprijinită/implementată

Pentru ca toti am fost copii si pentru ca e asa de simplu sa facem ziua lor (a tuturor) cea mai speciala din an, pentru ca daca copii sunt fericiti, parintii si bunicii sunt fericiti. Daca rade un copil lumea din jurul lui zambeste, hai sa ne imaginam cum ar fi sa rada sute, mii de copii deodata. De fapt, mai bine, nu sa ne imaginam, sa facem sa se intample asta.

Amplasamentul proiectului

Parcul Central

Locatie proiect

Calea Moților 3, Cluj-Napoca 400000, Romania