Project Description

S Andrei
5.000 EUR

Pe scurt: desemnat locuri unde poate fi lasat gunoiul menajer daca gunoierii nu pot veni sa-l ridice de la adresa din contract.

Problema e ca desi ar trebui ridicat gunoiul menajer saptamanal sau mai des, companiile de salubritate nu reusesc sa isi indeplineasca obligatiile contractuale deseori (sau e prea cald, sau e zapada prea mare, sau sunt prea ocupati) chiar daca se fac sesizari la ele sau la primarie. In consecinta ramane gunoiul neridicat si miroase peste tot in oras.

Solutia mentionata ar ajuta ca aceasta problema sa nu fie chiar asa neplacuta - amenajarea de catre aceste companii a unor locatii de unde sa preia gunoiul daca el este adus de cetateni (cu dovada de contract daca trebuie) - preferabil ca aceste locatii sa nu fie la groapa de gunoi, ci altundeva de exemplu la sediul sau la garajul lor sa fie niste containere mai mari pe care sa le ridice cat de des e necesar.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Ar fi buna implementarea acestui proiect pt ca ajuta la curatenia orasului, evita situatiile in care firmele de salubritate nu ridica deseurile din oras pentru perioade mai lungi de timp, ajuta cetatenii sa nu se simta fara nici o parghie de actiune atunci cand companiile de salubritate nu-si fac treaba si nu primesc raspuns de la autoritati.

Amplasamentul proiectului

Spatiile necesare ar fi niste zone relativ mici in care sa fie puse niste containere pentru aceste deseuri menajere, aceste spatii sa fie usor accesibile companiilor de salubritate cat si cetatenilor - preferabil sa nu fie la groapa de gunoi, ci altundeva de exemplu la sediul sau la garajul lor sa fie niste containere mai mari pe care sa le ridice cat de des e necesar.

Locație proiect

Proiectul nu are setat o locație exactă.