CLU- mai mult decat un ghid

Bugetare participativă

CLU- mai mult decat un ghid 2017-08-10T18:10:21+00:00

Project Description

Daniel Barna
50.000 EUR

Proiectul este o aplicatie mobila. Indrepti camera telefonului spre orice obiectiv important, cladire, pod, strada, monument si iti apar datele esentiale sau aprofundate scrise sau audio in mai multe limbi. Aplicatia iti recomanda cele mai importante puncte de vizitat. Ca utilizator poti alege mai multe teme sau trasee de urmarit: traditional, gurmand, istoric, distractie, belvedere, shopping. Utilizatorul alege si modul de prezentare: glumet, academic, secrete, ponturi, barfe. Localurile, firmele care vor fi cuprinse in app vor da un discount de 5% utilizatorilor care au ajuns cu ajutorul aplicatiei la ele si vor plati o taxa pentru includere in app, folosita pentru intretinerea acesteia.

De ce ar trebui sprijinită/implementată

-Dezvoltarea retelei wi-fi in centrul Clujului ofera posibilitatea oricarui turist sau localnic sa fie familiarizat cu orasul folosind aplicatia. Modul prezentarii informatiei va fi foarte accesibil si intuitiv.
-Este cel mai natural mod de a descoperi tu insuti ce te intereseaza in Cluj Napoca la orice ora, in orice anotimp si pe limba ta.

Amplasamentul proiectului

Centrul Clujului cu posibilitati de extindere.

Locatie proiect

Calea Moților 3, Cluj-Napoca 400000, Romania