Project Description

Elena Muresan
150.000 EUR

Cluj-Napoca in acest moment, nu are o autogara care sa permita extinderea si inmultirea liniilor de autocare si autobuze spre locatii externe tarii.
Actuala autogata Beta nu are nici un loc de parcare pentru vizitatori, nu are locuri de intoarcere pentru autobuze, locuri de parcare pentru autobuze, nu are locuri de asteptare decente pentru calatori, toalete, locuri de luat masa.
Orasul are nevoie de extinderea infrastructii rutiere de autocare si autobuze, pentru a incuraja calatorii sa circule cu mijloace de transport in comun cand vin in oras si sa aleaga acest transport in detrimentul vehiculului propriu.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Autogara Europeana este o necesitate pentru dezvoltatea orasului si conectarea acestuia cu alte tari europene, printr-un transport rutier de autocare si autobuze si rute zilnice catre acestea.

Amplasamentul proiectului

Locatia aleasa este la periferia orasului, langa liniile de tramvai, pentru un acces usor la Gara si centrul orasului, precum si langa parcul Tetarom, unde ar facilita angajarea fortei de munca dinafara orasului, pentru ca ar avea infrastructura propice pentru naveta zilnica

Galerie foto

Prezentare Video

Locație proiect

Bulevardul Muncii, Cluj-Napoca 400000, Romania