Asfaltare, amenajare spatiu verde si noi locuri de parcare -Aleea Balea

Bugetare participativă Cluj-Napoca 2017

Asfaltare, amenajare spatiu verde si noi locuri de parcare -Aleea Balea 2017-07-17T16:43:29+00:00

Project Description

Proiect neeligibil

Acest proiect nu a întrunit numărul de voturi necesare pentru a trece în etapa următoare.
36 voturi
CRISTIAN ROMAN
20.000 EUR

Strada Aleea Balea este in prezent neasfaltata desi in jurul ei s-au facut modernizari - Aleea Cioplea, Campului. Trebuie amplasate borduri si strat bituminos.
De asemenea ar fi bine ca acest proiect sa includa si amenajarea spatiului verde din zona blocurilor. Toaletalea copacilor, refacere gard viu, reabilitare spatiu de joaca pentru copii. Marcare parcari si creeare de noi locuri de parcare cea mai mare problema a locatarilor din zona. Zonele identificate pentru parcari ar fi partea dinspre Colegiul Edmund Nicolau si garajele existente din spatele blocurilor de pe Aleea Balea.
Iluminatul stradal trebuie imbunatatit.

Primaria Cluj-Napoca

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL - În limita bugetului maxim prevăzut de Regulamentul procesului de Bugetare participativă și pe amplasamentele aparținând domeniului public.

De ce ar trebui sprijinită/implementată

Imbunatatirea conditiilor de trai in aceasta zona prin asfaltarea acestei strazi. Majoritatea locuitorilor au copii si lipsa unui spatiu de joaca adecvat este o problema.
Lipsa parcarilor creeaza ambuteaje in zona si un stres enorm pentru locatari care nu au unde sa isi parcheze masinile mai ales ca se circula spre Strada Eduard Quinet si cu mijloace de transport in comun.
Prezenta gradinitelor si a colegiului in zona face zona foarte aglomerata si nu exista nici o parcare amenajata in zona.

Amplasamentul proiectului

Aleea Balea
Spatiu verde - blocurile de pe Aleea Balea nr 6 sc1-4 Aleea Balea nr 4 sc 1-4
Spatiu de joaca pentru copii - Aleea Balea nr 4 sc 1 in spate dinspre Campului
Parcari- Deal Colegiul Edmund Nicolau - spatiu nefolosit ;Garajele neutilizate de pe Campului si in spatele blocurilor de pe Aleea Balea nr 4 la intersectia cu Aleea Cioplea .

Locatie proiect

Aleea Bâlea 4, Cluj-Napoca 400000, Romania