Project Description

Titiana-Maria Silimon-Morariu
4.000 EUR
Adăugat la favorite! Adaugă la favorite

Prin proiect, urmărim utilarea spațiilor publice (primăriile de cartier, bibliotecile de cartier, toaletele publice) cu stații de schimbat bebelușii. Având doi copii mici, ne-am lovit de multe ori de situația în care nu am găsit un spațiu în care să schimbăm scutecul bebelușului, în afara băilor amenajate în centrele comerciale. Acestea sunt insuficiente ca număr. De asemenea, am observat familii de turiști străini și nu numai care s-au confruntat cu aceeași problemă în Cluj, în timp ce vizitau centrul orașului.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

ELIGIBIL - Ca proiect pilot, în locaţii pretabile.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Existența acestor facilități este necesară în întregul oraș, mai ales în centru. Ne-am confruntat cu mai multe situații de acest gen în anul acesta. Când eram într-un local din centrul orașului și un cuplu de turiști cehi dorea să schimbe scutecul bebelușului lor. Ne-au mărturisit dezamăgiți că au căutat un loc unde să poată face acest lucru și nu au găsit.
Noi înșine ne confruntăm cu aceeași problemă, deoarece restaurantele și localurile din oraș nu oferă astfel de facilități.
Considerăm necesară implementarea acestor dotări în spațiile din domeniul public, pentru a permite accesarea lor de către publicul larg.

Amplasamentul proiectului

Sediul primăriei de pe str. Moților
Toaleta publică din Piața Unirii
Toaletele de la sediile primăriilor de cartier
Toaletele din bibliotecile de cartier
Toaleta de la Gară
Toaleta de la Autogară

Locație proiect

Proiectul nu are setat o locație exactă.